elementenbank-jamie-stof

Elementenbank Jamie Stof | UrbanSofa

€695.00


Direct naar de webwinkel

Productbeschrijving

De Jamie Sofa is een elementenbank en daarom geliefd bij veel projectontwikkelaars wegens zijn flexibiliteit en aansprekende uitstraling. Door het combineren van de losse elementen kunt u de bank helemaal passend maken voor uw inrichting.

Alle elementen van de Floris van Gelder Jamie elementenbank worden rondom volledig gestoffeerd. Dit geeft u de vrijheid om van opstelling te veranderen of elementen vrij in de ruimte te plaatsen. Zo wisselt u bijvoorbeeld eenvoudig van hoekbank naar mega 4 zitter. De ideale oplossing voor iedereen die houdt van afwisseling in huis.

Uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen is de Jamie elementenbank een echte aanwinst voor ieder interieur. Wegens rechtstreekse levering nu verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Elementenbank Jamie Stof | UrbanSofa” te reviewen